Actievoorwaarden

Techtronic Industries Benelux B.V.

Definities

1.1. In deze algemene voorwaarden gebruikt Techtronic Industries Benelux B.V. de volgende begrippen in de betekenis zoals hieronder aangegeven:

Actie: de door TTI georganiseerde actie “Aabo Trading Redemption” voor het merk Milwaukee, zoals nader uitgewerkt in deze algemene voorwaarden.

Communicatiekanalen: de communicatiekanalen van TTI, zoals (maar niet beperkt tot) onze website https://milwaukeetool.nl/ en onze social media pagina’s. Facebookpagina: MilwaukeeToolBenelux, Instagrampagina: milwaukeetoolbenelux ;

Deelnemer: degene die vanuit zijn bedrijf aan een Actie van TTI deelneemt en het bedrijf dat aan de Actie van TTI deelneemt gezamenlijk;

TTI: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Techtronic Industries Benelux B.V. gevestigd aan de Laan van Europa 450, (3317 DB) Dordrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 87082292;

Voorwaarden: de algemene voorwaarden voor promotionele kansspelen;

  1. Algemeen

2.1. Door deelname aan een actie verklaart de Deelnemer dat hij/zij de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt, zowel persoonlijk als namens het bedrijf waarvoor hij/zij werkzaam is.

2.2. Op verzoek van iedere Deelnemer worden deze Algemene Voorwaarden gratis aan hem/haar ter beschikking gesteld.

2.3 Deze Algemene Voorwaarden kunnen tevens geraadpleegd worden op aabotrading.milwaukeetool.eu.

2.4. Elke Deelnemer wordt geacht de Algemene Voorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd voordat hij deelneemt aan een promotie.

2.5. TTI is bevoegd de Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.

2.6. Het merk dat gepromoot wordt in de Aabo Trading Redemption promotie is Milwaukee.

  1. Voorwaarden van deelname

3.1. Deelname aan de actie is alleen mogelijk indien de Deelnemer op het moment van deelname minimaal 18 jaar oud is. Daarnaast staat deelname alleen open voor (werknemers van) bedrijven die geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel. De actie is enkel geldig voor deelnemers met een facturatieadres in Nederland.

3.2.De Actie staat niet open voor (a) werknemers of werknemers of onderaannemers van TTI, Aabo Trading of bedrijven verbonden aan TTI ;(b) familieleden tot in de tweede graad van TTI-werknemers, Aabo Trading-werknemers of TTI-onderaannemers onderaannemers van TTI of Aabo Trading ; of c) elke andere persoon die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken is bij de organisatie van de actie. Om te kunnen profiteren van de voorwaarden van de Promotie, moeten deelnemers hun factuur registreren op aabotrading.milwaukeetool.eu en het formulier invullen vóór 14 november 2024.

3.3 De Promotie is enkel geldig voor Kopers met facturatieadres in Nederland. De factuur moet voldoen aan de Algemene Voorwaarden.

3.4. Deelnemers die voor minimaal €250 aan Milwaukee producten hebben gekocht gekocht in een Aabo Trading winkel komen in aanmerking voor deelname aan deze Actie.Deelnemers mogen slechts één claim per factuur indienen. Deelnemers die tijdens de Actieperiode twee (of meer) facturen hebben ontvangen, mogen voor elke extra factuur een aparte claim indienen.

3.5. Het gratis product zal binnen 30 dagen na het einde van de aanvraagperiode naar het tijdig door de deelnemer aangegeven adres. Leveringen vinden alleen plaats binnen Nederland. Als het product niet op voorraad is, behoudt TTI zich het recht voor om het op een latere datum te leveren of om een gelijkwaardig product aan te bieden.

3.6. Het gratis product kan niet worden ingeruild voor geld of andere producten of diensten.Het gratis product is ook niet overdraagbaar en er wordt geen resterend tegoed toegekend.

Promotie: Aabo Trading Redemption

4.1. Deelname aan de Aabo Trading Redemption actie is mogelijk na directe aankoop van Milwaukee producten van minimaal €250,00 exclusief BTW in deelnemende Aabo Trading filialen tijdens de actieperiode (van 1 september 2024 tot 31 oktober 2024). De koper kan de kassabon van deze aankoop, samen met andere gevraagde gegevens, registreren op aabotrading.milwaukeetool.eu om deel te nemen aan de Actie. Combineren van facturen om op het minimale bedrag uit te komen is niet toegestaan. Facturen van online platforms zoals Bol.com, Amazon, Ebay en andere zijn uitgesloten van deelname.

4.2. Meerdere inschrijvingen per Deelnemer zijn mogelijk indien deze voldoen aan de voorwaarden van artikel 4.1.

4.3. Deze Actie is geldig voor aankopen gedaan tussen 1 september 2024 en 31 oktober 2024. Facturen voor aankopen gedaan in deze periode komen in aanmerking voor de Actie en kunnen worden ingediend tot en met 14 november 2024.

4.4.Als het product dat gekoppeld is aan de Promotie al geregistreerd is en binnen zes maanden wordt geretourneerd, vervalt het recht op het gratis product. Reeds geleverde diensten en producten moeten worden terugbetaald.

4.5.Deze Actie kan niet worden gecombineerd met andere acties van Milwaukee of deelnemende dealers.

  1. Kosten

5.1. Er zijn geen deelnamekosten verschuldigd.

5.2. TTI is verantwoordelijk voor eventuele kansspelbelasting en BTW die verschuldigd kunnen zijn voor elk van haar Promoties. Deze kosten worden niet doorberekend aan de winnaar.

5.3.Als de overdracht van het gratis product een belastbaar voordeel vormt, is de ontvanger (eindklant) verantwoordelijk voor de belasting.

  1. Verantwoordelijkheid

6.1. TTI is niet aansprakelijk, behalve in geval van fraude of opzettelijke nalatigheid, voor enige schade die voortvloeit uit (deelname aan) een Actie, met inbegrip van technische storingen, gebreken of vertragingen in verband met deelname of de bepaling van de winnaar.

6.2. TTI is niet aansprakelijk voor gebreken en/of schade ten gevolge van levering en/of verzending.

  1. Vertrouwelijkheid en gegevensbescherming

7.1. Door deel te nemen aan de Actie aanvaardt de Deelnemer dat TTI alle nodige gegevens verzamelt (d.w.z.: naam, geboortedatum, adres en e-mailadres van de Deelnemer) en deelt met derden voor de organisatie van de Actie en de toekenning van prijzen.

7.2. TTI beperkt het gebruik van de verzamelde gegevens tot communicatiedoeleinden in verband met de Actie en verwijdert deze gegevens aan het einde van de Actie, onder voorbehoud dat de winnaars bekend worden gemaakt zoals beschreven in deze Algemene Voorwaarden en TTI dit kan bekendmaken via haar Communicatiekanalen (zoals beschreven in artikel 1.1).

7.3. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het privacybeleid van TTI.

  1. Slotbepalingen

8.1. In geval van overmacht behoudt TTI zich het recht voor om een Actie te beëindigen, op te schorten of te wijzigen.In dat geval kan TTI ervoor kiezen om prijzen niet te leveren, te verminderen of te vervangen. TTI is in dat geval niet verplicht tot enige schadevergoeding.

8.2.Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend Europees recht van toepassing. Het Verdrag der Verenigde Naties inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken (CISG) is niet van toepassing.

8.3. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen.

8.4. Als een Deelnemer een klacht heeft over een actie, kan hij contact met ons opnemen via de link op het Dashboard of via het e-mailadres Redemption.Benelux@TTI-EMEA.com.

De Deelnemer wordt gevraagd alle relevante informatie over de klacht per e-mail te verstrekken. De klacht wordt vervolgens in behandeling genomen door de marketingafdeling van TTI, die de Deelnemer vervolgens informeert over de te volgen procedure voor de klacht.